Panolin ECL maziva

Naša ekološka maziva (Envirnonmental Considerate Lubricants) uspješno se upotrebljavaju u mnogim oblastima. Kod nas je odjeljenje za razvoj neizostavno. Dnevno moraju da se rešavaju najrazličitiji zadaci: klijenti iz industrije zahtevaju ,,vječno‘‘ upotrebljivi proizvod, motorni sportovi hoće da izvuku još par konjskih snaga, a agencije za zaštitu životne sredine postavljaju nove zahtjeve, koji moraju da se ispune. Zahtvjenoj njezi se pridružuje i  sloboda sopstevnih ideja. Ideja za proizvode, za koje tržište možda nije znalo da su mu potrebni, ali nakon par godina se jedva može prisjetiti kako je ranije moglo bez njega. I kod svakog otkrića imamo na umu kako najbolje da implementujemo ekonomiju, tehnologiju i zaštitu životne sredine. Sva ovde navedena ECL maziva su dio našeg GreenMachine i  GreenMarine koncepta.

 
 

Hidraulično ulje – HLP SYNTH

Potpuno sintetička, bez cinka, ekološka hidraulična tečnost na bazi zasićenih estera. Pogodna za značnajno produžene intervale zamjene ulja i čak punjenje za čitav radni vijek. Upotreba pretežno kao hidrauličnog ulja u gradjevinski, šumarskim i industrijskim mašinama kao i čeličnoj gradnji i  vodogradnji.

Viskoziter: 15, 22, 32, 46, 68,100

 
 

Hidraulično ulje – HLP SYNTH E

Potpuno sintetička, bez cinka, ekološka hidraulična tečnost na bazi zasićenih estera iz obnovljivih sirovina. Upotreba u hidrauličnim aplikacijama, koje propisuju hidraulične tečnosti u skladu sa European Eco-Label.

Viskozitet: 15, 22, 32, 46, 68

 
 

Hidraulično ulje – ATLANTIS

Potpuno sintetička, bez cinka, ekološka hidraulična tečnost na bazi zasićenih estera iz obnovljivih sirovina. Ispunjava najstrože maritimne OSPAR eko-toks-zahtjeve/propise (CEFAS, Klif, SODM). U hidrauličnim sistemima posebno za ofšor i maritimne upotrebe.

Viskozitet: 15, 22, N 32

 
 

Hidraulično ulje – MARHYD

Potpuno sintetička, bez cinka, biološki brzo ragradljiva hidraulična tečnost najnovije generacije. Upotreba: specijalno za hidraulične sisteme u lučkim postrojenjim, na čamcima i brodovima – naročito u oblasti validnosti VGP (Vessel General Permit).   

Viskozitet: 32, 46, 68

 
 

Hidraulično ulje - POLAR SYNTH 30

Potpuno sintetička i ekološka hidraulična tečnost bez cinka na bazi zasićenih estera. Upotreba uglavnom u svim hidrauličnim sistemima, koji se koriste na veoma niskim temperaturama. Testirana u hladnim komorama na -25 °C sa rezultatom: apsolutna funkcionalnost, i kod upotrebe ventila kontrolisanih servo  ili mrežnom upravljačkom magistralom. 

Viskozitet :  32

 
 

H1 Hidraulično ulje – ORCON SYNTH E

Potpuno sintetičko, biološki brzo razgradljiva tečnost za prehrambenu i farmceutsku indsutriju kao i za sektro za stočnu hranu. Upotreba svugde gde se nudi upotreba biološki razgradivih hidrauličnih tečnosti iz obnovih resursa (European Ecolabel) tj. NSF H1 registrovna hidraulična tečnost nudi, na primer u kombajnima, mašina za , itd. 

Viskozitet: 46

 
 

Transmisiono ulje – EP GEAR SYNTH

Potpuno sintetička, ekološka transmisisiona ulja visokih performansi za industrijki prenos, valjne ležajeve i klizne ležajeve. 

Viskozitet: 100, 150, 220, 320, 460

 
 

Transmisiono ulje – BIOFLUID ZFH

Potpuno sintetičko, ekološko, UTTO mazivo za kombinovano podmazivanje prensnog mehanizma motora, osovina, hidraulike i vlažnih kočnica u poljoprivrednim, šumarskim i građevinskim kočnicama. 

 Viskozitet: 68

 
 

Motorno ulje – BIOMOT LD

Potpuno sintetičko, ekološko, višenamensko ulje za ekstremno opterećene dizel motore sa produženim intervalima zamjene ulja. 

 Viskozitet: 10W/40

 
 

Turbinsko ulje – TURWADA SYNTH

Potpuno sintetička, ekološka, turbinska ulja na bazi zasićenih estera. Upotrebljava se kao mazivo, ulje za ležišta i regulatore. 

 Viskozitet: 32, 46, 68, 100

 
 

Mast – BIOGREASE EP

Potpuno sintetička, žuto-braon, ekolološka mast za više namjena. Poseduje/Raspolaže EP aditivima, koji mazivnoj masti daju izuzetnu sposobnost opterećenja. Koristi se na mjestima za podmazivanje vozila i građevinskih mašina, Leitschaufelzapfen vodenih turbina, Arhimedovog vijka u potrojednjima za prečišćavanje otpadnih voda, itd. 

 Viskozitet: 2

weiss
weiss
 
 

 
 

Konvencionalna ulja

PANOLIN program maziva sadrži takođe konvencionalne, to jeste ne biološki razgradive, proizvode. KLEENOIL PANOLIN AG nudi uglavnom proizvode za zanatsko-industrijsku upotrebu:  

 
This website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. Privacy policy

EVERYTHING IS POSSIBLE!

Copyright 2018 © KLEENOIL PANOLIN AG