Panolin

Mnoštvo PANOLIN High Tech ulja, koje KLEENOIL nudi u svojoj prodaji, su biološki razgradiva. Mnogi proizvodi su označeni razlilčitim ekološkim znacima, kao na primer ,,European Ecolabel’’ ili ,,Plavi andjeo’’. 

Tehničke performanse, kao na primer starosna ili temperaturna stabilnost kao i zaštita od habanja su više u poređenju sa mnogim mineralno-bazičnim uljima i većinom samo u njihovoj filozofiji biološke razgradivosti  nastrojenih eko-proizvoda. Ukupna ekoloska ispravnost nasih proizvoda izracunava se tako iz sume za sredinu povoljnih osobina i mogucnosti dugog trajanja, tj. Cuvanja resursa kroz duze intervale zamjene ulja.

Mnoga PANOILIN High Tech ulja imaju izrazenu sposobnost dugotrajnosti, tako da ona pri obracanju paznje ne morajui vise da se menjaju u predodredjenim intervalima. Zahvaljujuci ovoj izuzetnoj osobini materije, uz poboljšanu filtraciju i analizu ulja  mogu se intervali zamjene ulja značajno produziti odnosno u velikom broju slučajeva čak i potpuno izostaviti. 
U svakom slučaju je važno da se za svaki posebni   proizvod pojedinačne preporuke za upotrebu kao i u ovom kontekstu stojeće oslobođenja i preporuke proizvođača mašine poštuju.

Prednosti

Ekološka maziva

  • Biološki brzo razgradljiva
  • Starosna i temperaturna stabilnost 
  • Zaštita od habanja
  • Sposobnost dugog trajanja
 

 
 

Proizvodi

Panolin Proizvodi

Naš Proizvodni program Visoko kvalitetnih PANOLIN maziva veoma je obiman...

Promjena ulja

Promjena ulja

KLEENOIL PANOLIN AG nudi više od jednostavne zamene ulja...

GreenMachine

GreenMachine

PANOLIN Koncept ZelenaMašina pruža mogućnost za smanjenje emisije CO2...

Analiza ulia

OTK

Analize ulje sa KLEENOIL prenosnim analizatorom, takođe više ne predstavljaju problem...

 
 
This website uses cookies. By using the website you agree to the use of cookies. Privacy policy

EVERYTHING IS POSSIBLE!

Copyright 2018 © KLEENOIL PANOLIN AG